ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Αναβολή για τις 16/1/2017 λόγω αποχής των δικηγόρων πήρε σήμερα στα δικαστήρια Πολυγύρου η δίκη των 11 κατοίκων της Μεγάλης Παναγίας και του Αγίου Νικολάου που κατηγορούνται  για παράνομη βία προς τους εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός.


Η υπόθεση αφορά διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του βουνού (θέση Χοντρό Δέντρο Μ. Παναγίας) αρκετό καιρό πριν στις 22 Απριλίου 2013, με παράλληλη διαμαρτυρία στο λάκκο Καρατζά όπου είχε ήδη αρχίσει μία από τις πιο εγκληματικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα: η αποψίλωση και η εκχέρσωση του αρχέγονου δάσους
.
Από τη μία οι κάτοικοι που αντιστέκονται στον παραλογισμό κι από την άλλη η Ελληνική Αστυνομία και η ελληνική δικαιοσύνη που υπερασπίζονται και προστατεύουν μία πολυεθνική εταιρεία – δολοφόνο που εννοείται πως κάνει απλά τη δουλειά της.

Θα συνεχιστεί λοιπόν η ταλαιπωρία των κατοίκων και τα πήγαινε – έλα στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου καθώς  για τα επόμενα χρόνια έπονται πολλά ακόμη δικαστικά ραντεβού.

Ότι κι αν κάνουν όμως, εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι αυτός ο τόπος να απαλλαγεί πλήρως από την κατάρα που λέγεται μεταλλευτική δραστηριότητα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11.30 πλ. ΧΑΝΘ



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου